013 IT


Nieuwkerksedijk 13 5051 HS Goirle
013 5345088 / 06 41220259 Klik om te bellen

Over 013 IT

“Breed inzetbaar met een persoonlijke benadering”

De computer, wie kan en wil nog zonder? Het apparaat is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, uit huis, uit de samenleving. Maar wanneer iets niet goed werkt, het ding te traag wordt of een programma onbekend is, willen we ‘m het liefst uit het raam gooien. Gelukkig zijn er mensen gespecialiseerd in dit soort problemen. Wouter Stok van 013 IT in Goirle is zo iemand. Als particulier en als bedrijf kun je bij hem terecht voor reparatie, onderhoud, verkoop, advies en cursussen en opleidingen.

013 IT bestaat een aantal jaren, maar Wouter Stok heeft al ruim 11 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in de IT-branche: “daardoor kan ik op een persoonlijke manier mijn klanten benaderen. Ik kan precies nagaan waar behoefte aan is. Mijn kennis is breed, maar ik leg op het niveau van mijn klant uit wat de mogelijkheden van een computer zijn.”

Advies, verkoop en uitleg

“Bij het advies voor de aanschaf van een computer wil ik eerst graag weten waar deze voor nodig is. Is dit enkel voor e-mailgebruik of juist voor het bewerken van foto’s of wordt deze zakelijk ingezet? Hier pas ik het advies op aan en hierna is de aanschaf via 013 IT mogelijk, maar dit is niet verplicht. Ook richt ik de computer in met programma’s en wanneer nodig geef ik uitleg hoe je deze het beste kunt gebruiken. Het is zelfs mogelijk om een cursus of opleiding te volgen bij 013 IT. Dit zijn individuele lessen bij de klant thuis.”

Reparatie en onderhoud

“Het is verstandig om je computer ieder jaar een keer op te schonen. Dit doe ik en hierbij geef ik ook advies in bijvoorbeeld beveiliging en gereedschappen om het apparaat sneller te maken. Het stukje reparatie voer ik uit op het moment dat een computer stilvalt of de harde schijf kapot is. Ook vind ik het leuk om programma’s te bouwen naar wens van de klant en leg ik netwerken aan.”

Foto's

Logo 013 IT

013 IT in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur
Software
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

013 IT


Nieuwkerksedijk 13 5051 HS Goirle
013 5345088 / 06 41220259 Klik om te bellen