ACES Direct


Ellen Pankhurststraat 11 5032 MD Tilburg
(013) 530 01 22 Klik om te bellen

Over ACES Direct

De kern van onze organisatie wordt gevormd door medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen rekenen. De passie voor ons vak zit in onze genen. Zo uniek als het DNA-profiel, zo uniek is ook de structuur van onze organisatie, die is opgebouwd uit ‘passie’, ‘samenwerking’, ‘betrokkenheid’, ‘kennis van zaken’, ‘doen wat we zeggen’ en ‘de beste zijn’. Het zijn woorden en waarden waarop we elkaar aanspreken en die ons inspireren om tot nog betere prestaties te komen.

We hebben passie
De passie die we hebben voor IT, geeft ons het enthousiasme en de energie om iedere dag opnieuw te werken aan de beste oplossingen. Gedreven en gepassioneerd zijn we in alles wat we doen. De passie en het plezier dat wij beleven aan ons werk, dat dragen we uit naar onze klanten. Als onze klanten winnen, dan winnen wij ook!

We doen het samen
U wilt vandaag maar ook morgen de beste oplossingen. Om dat te bereiken is samenwerking essentieel. In ons ‘geoliede’ team komen individuele kwaliteiten nog beter tot hun recht. We hebben vertrouwen in elkaar en zetten altijd die extra stap. Samenwerken doen we ook met onze partners. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

We zijn betrokken
We hebben graag inzicht in de wensen, doelstellingen en de motieven van onze klanten. Daarom begint onze betrokkenheid bij het luisteren naar… We zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en we zijn proactief in het aanreiken van antwoorden en oplossingen. Een advies is altijd oprecht en eerlijk. Over onze loyaliteit bestaat geen enkele twijfel.

We hebben kennis van zaken
Natuurlijk hebben we dat. Maar morgen kan alles weer anders zijn. We onderhouden daarom onze deskundigheid. We zijn alert op nieuwe ontwikkelingen en houden elkaar scherp. We blijven leren.

We doen wat we zeggen
Grote verhalen zijn aan ons niet besteed. We zijn duidelijk in wat we doen en kunnen. Wat we doen, dat doen we goed; en wat we niet kunnen, dat vertellen we eerlijk. We zijn verantwoordelijk voor onze producten en adviezen. Daar mag iedereen ons op aanspreken.

We willen de beste zijn
We lopen voor de troepen uit. Door onze dienstverlening voortdurend te toetsen en waar nodig te verbeteren. Door te luisteren naar wat onze klanten wensen. Door te pionieren waar dat kan en door te onderzoeken waar dat nodig is. We geven niet snel op, eigenlijk nooit.

ACES Direct in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur
Software

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer

Levering aan

Bedrijven

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

ACES Direct


Ellen Pankhurststraat 11 5032 MD Tilburg
(013) 530 01 22 Klik om te bellen