Artian Productions


Wierbalg 1964 1788 TC Julianadorp
0615229000 Klik om te bellen

Over Artian Productions

Voor PC en laptop reparaties bent u bij Artian Productions bij het juiste adres. Jarenlange ervaring zorgt voor een snelle en vakkundige diagnose van het systeem. Aan huis service of langsbrengen/ophalen in Julianadorp en omgeving. Maak hiervoor een afspraak op een tijd dat u het beste uitkomt.

Ook computers hebben onderhoud nodig. Vaak krijg ik computers ter reparatie die het niet meer doen omdat de ventilatie compleet verstopt zat en de computer vele malen te warm is geworden. Uiteindelijk gaat er dus iets stuk. Wees dit voor en reinig de PC/Laptop eens per jaar of laat dit uitvoeren door Artian Productions.

Ook als uw computer langzamer opstart/reageert kan het zijn dat deze nagekeken moet worden. Een software-matige schoonmaakbeurt verlost u van deze en andere problemen waaronder irritante reclame uitingen, gekaapte startpagina’s of het zgn politievirus. Artian Productions lost het betrouwbaar en veilig voor u op.

Heeft u een nieuwe PC/laptop nodig of op zoek naar een goede tweedehandse? Laat u vrijblijvend advieseren voor een PC dit bij u past OF laat er een bouwen, toegerust op uw budget en wensen. Ook voor gamepc's.

Foto's

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Artian Productions


Wierbalg 1964 1788 TC Julianadorp
0615229000 Klik om te bellen