ImakeIT betaat 15 jaar!

Welkom bij Uneed-IT, de IT specialist met een rijke historie op gebied van PC reparatie en onderhoud. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe hardware. We komen graag bij u langs om de problemen met uw PC of laptop te verhelpen of nieuw aangeschafte hardware goed voor u in te stellen. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel, de koffie staat klaar!

Wij zijn nog altijd de enige ImakeIT in de regio Zuidplas, maar gaan vanaf heden trots verder onder de nieuw huisstijl Uneed-IT met dezelfde hoogwaardige service die u van ons gewend bent. Wij zijn nu gevestigd op het Gouwe Park.

Hoe komt u er?
Wij verhuisd naar de Zuidbaan 514 op het Gouwe Park in Moordrecht. Als u voor het Gouwe Park staat ziet u voor u 12Go fietsenwinkel, u gaat de 1e rechts en dan de 1e links, u rijdt langs HBM en Cylus rechtdoor tot dat u het bedrijf van Crone ziet. U gaat 1e links en dan de 1e rechts, dat is de Zuidbaan. U ziet aan de rechterkant Albas hout en aan de linkerkant Platenbouw, daar gaat u in. Dan ziet u ons pand….

Wij zijn geopend van ma tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 en bereikbaar tot 23:00 via ons servicenummer 0630985409.

Tot ziens
Team Uneed-IT

Op April 28, 2021