sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Faunastraat 113
    1531 WE Wormer
  • 075 642 00 70

Bokumo - Computerwinkel & Reparatieservice

Bokumo - Computerwinkel & Reparatieservice

Bokumo is uitgeroepen tot de beste computerwinkel van Noord-Holland van 2015 en 2016 tijdens de ICTWaarborgverkiezingen. 

Al 25 jaar!

Bokumo is opgericht in 1991 door Irma Bolhoeve-Ramakers. Samen met haar man Nico Bolhoeve hebben zij de basis gelegd van deze computerwinkel. Met de visie 'Help je klanten, zoals je zelf graag geholpen wilt worden.' is het bedrijf uitgegroeid tot de beste computerwinkel van Noord-Holland van 2015 en 2016.

Specialist in reparaties

Wij verzorgen alle reparaties vanuit onze eigen technische dienst, maar wij komen ook graag bij u thuis. Wij repareren ieder apparaat ongeacht het merk of type. Het maakt daarbij ook niet uit of het apparaat bij ons is aangeschaft of niet.

Advies voor aanschaf

Overweegt u een nieuwe computer, laptop, tablet of smartphone te kopen? Gebruik onze 25 jaar lange ervaring en opgebouwde kennis om het beste passende model voor u uit te zoeken. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en zullen u van het beste advies voorzien. Vrijblijvend uiteraard! Wij leveren ieder type van ieder merk en vaak al de volgende werkdag.

Beste service

Bokumo is door het publiek verkozen tot computerwinkel van Noord-Holland van 2015 en 2016. Ook profiteren van de beste service die u zich kunt voorstellen? Kom snel eens bij ons langs, de koffie staat klaar.


Foto's van Bokumo - Computerwinkel & ReparatieserviceBokumo - Computerwinkel & Reparatieservice in het kort

Diensten

  • Computerbeheer

Online assortiment bekijken:

Nee

Reparatie van computers:

Ja

Verkoop van

  • Computers
  • Randapparatuur
  • Software

Levering aan

  • Particulieren

Online bestellen:

Nee

Service aan huis:

Ja