Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Marconistraat 1
    7575 AR Oldenzaal
  • 0541573800

Switchdirect.nl

Switchdirect.nl is de landelijke ICT-webshop voor de zakelijke gebruiker, met een assortiment van ruim 80.000 zeer scherp geprijsde A-merk-artikelen. Onze prijzen, voorraden en artikelen worden dagelijks ververst. U heeft dus de zekerheid dat alle informatie up-to-date is.

Producten bestellen én vergelijken
U kunt hier niet alleen direct bestellen − en dus profiteren van directe kostenbesparingen − maar ook producten vergelijken. Ideaal als u al goed weet wat u wilt. Bij elk artikel ziet u direct actuele informatie over prijs en voorraad. Verder vindt u een overzicht van de voornaamste aanbevolen opties en accessoires, alsmede (uiteraard) een heldere productomschrijving en specificaties.

Advies en aanvullende diensten
En heeft u toch behoefte aan deskundig advies? Dan kunt u rekenen op onze enthousiaste experts. Bovendien kunt u bij een groot deel van ons productaanbod aanvullende diensten bijbestellen, zoals het uitvoeren van diverse registraties (ook voor uw database) of het vooraf installeren van Microsoft Windows of Office.

Veilig shoppen
Bij Switchdirect.nl winkelt u al voordat u inlogt in een beveiligde webomgeving. U kunt veilig betalen op de manier die u het best bevalt: via iDEAL, vooruitbetaling of op rekening. Uw order wordt gemiddeld binnen 24 uur direct uit voorraad geleverd. En bij dat alles is het Webshop Keurmerk van Switchdirect.nl uw extra garantie voor betrouwbaarheid.

Onderdeel van Switch Automatisering
Switchdirect.nl is een initiatief van Switch Automatisering BV, een gerenommeerde dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van ICT-oplossingen om (bedrijfs)processen te stroomlijnen. Switch staat als moederbedrijf van Switchdirect.nl garant voor continuïteit en − waar nodig − aanvullende adviezen, service en ondersteuning.


Levering aan

  • Particulieren
  • Bedrijven

Online bestellen:

Ja

Service aan huis:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja

Reparatie van computers:

Ja

Verkoop van

  • Computers
  • Randapparatuur
  • Software