Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Binnenweg 18
    2132 CT Hoofddorp
  • 0885672000

DDi Document Software

DDi uit Hoofddorp is, sinds 1993, een specialist op het gebied van Document Software. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen.

Daarnaast hebben wij heel specifieke en uitgebreide praktijkervaring in het adequaat inrichten van documentprocessen en aanverwante projecten op het gebied van informatiebeheer. We kunnen een imposante lijst van klanten overleggen die allemaal al hebben vertrouwd op onze kennis van zaken. Dergelijke oplossingen stellen technisch en functioneel hoge eisen, maar moeten vooral ook toegankelijk zijn voor de gebruikers. Daar ligt onze specialiteit! Wij houden van begrijpelijke software waar u wat aan heeft: eenvoudig in gebruik, uniform in de uitvoering en daardoor ook makkelijk te integreren in uw organisatie.

Wij voelen ons bijzonder goed thuis in de wereld van software toepassingen voor onder meer assurantiekantoren, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties, onderwijsinstellingen, de gezondheidszorg en de grotere commerciële organisaties. Om tot de beste oplossingen en diensten te komen maken wij gebruik van de nieuwste technologie en schakelen wij de beste mensen in om voor u het beste eindresultaat te bereiken.

Wordt het niet eens tijd om úw documentprocessen onder de loep te nemen?

DDi: van papier naar digitaal!

Foto's van DDi Document SoftwareDeze computerwinkel in het kort

Levering aan

  • Bedrijven

Online bestellen:

Nee

Service aan huis:

Ja

Online assortiment bekijken:

Nee

Reparatie van computers:

Nee

Verkoop van

  • Software