Computer Reparatie Center


Amethistdijk 144 4706 BD Roosendaal
06 39583048 Klik om te bellen

Over Computer Reparatie Center

Computer Reparatie Center is in Roosendaal de grootste reparatie bedrijf voor al uw computer en laptop reparaties. Omdat vrijwel iedereen dagelijks gebruik maakt van digitale apparaten, vinden wij het belangrijk dat je snel terecht kunt met je probleem.

We helpen u graag met het vervangen van een scherm tot geavanceerde No-Power moederbord reparaties. De meest geavanceerde micro-soldeer reparaties die wij doen, worden niet gedaan door de gemiddelde reparatiewinkel.

Ons succes wordt geassocieerd met 4 eenvoudige regels: Eerlijkheid, Snelle service, kwaliteit en Prijsstelling. Wij staan achter ons werk en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Moederbord Reparatie
Gaat je laptop niet meer aan? Dan kunt u bij ons terecht voor een moederbord reparatie. Het moederbord is het belangrijkste onderdeel van een apparaat. Dankzij het moederbord kunnen alle componenten met elkaar communiceren. Denk aan een oplaad chip, audio chip en de geheugen chip. Een defect moederbord is dan ook erg vervelend, Want dit betekent dat een apparaat niet meer of slecht werkt. 


Computer Reparatie Center in Roosendaal biedt moederbord reparaties aan voor de volgende apparaten: 

  • Laptop
  • Desktop
  • MacBook

Bent u zelf een reparateur of verkoper? Neem dan contact met ons op voor speciale B2B-tarieven. U kunt dankzij onze service snel uw klanten helpen, zonder hoog in de kosten te lopen, of klanten te verliezen.

Foto's

Computer Reparatie Center in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Installatie
Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

Computer Reparatie Center


Amethistdijk 144 4706 BD Roosendaal
06 39583048 Klik om te bellen