Computer Reparatie Center


Amethistdijk 144 4706 BD Roosendaal
06 39583048 Klik om te bellen

Over Computer Reparatie Center

Computer Reparatie Center

Wij helpen u graag met het repareren van uw computer, laptop, console en videokaart. We staan bekend om onze snelle service, klantvriendelijkheid en kwaliteit. Daarom kiezen honderden ondernemers en particulieren voor Computer Reparatie Center.

#1 Reparatiebedrijf bij jou in de omgeving
Computer Reparatie Center is in Roosendaal en Bergen op Zoom de grootste computerwinkel voor al uw computer, laptop, console en tablet reparaties. Omdat vrijwel iedereen dagelijks gebruik maakt van digitale apparaten, vinden wij het belangrijk dat je snel terecht kunt met je probleem.


We helpen u graag met het vervangen van een laptop scherm tot aan geavanceerde moederbord reparaties. De meest geavanceerde micro-soldeer reparaties die wij doen, worden niet gedaan door de gemiddelde reparatiewinkel.

Ons succes wordt geassocieerd met 4 eenvoudige regels: KlantvriendelijkheidSnelle servicekwaliteit en Prijsstelling. Wij staan achter ons werk en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. 

CRC Zakelijk
In het bedrijfsleven zijn digitale apparaten onmisbaar geworden. Een kapotte computer of laptop is haast niet meer weg te denken en heeft direct effect op het functioneren van een werknemer.


Computer Reparatie Center is de juiste partner om mee samen te werken. Voor al je bedrijfscomputers en laptops kun je terecht bij onze  gespecialiseerde reparateurs in Roosendaal en Bergen op Zoom.


Wij nemen de hele reparatie tak bij uw bedrijf of organisatie uit handen. Wij zorgen er voor dat wanneer een computer of laptop schade heeft deze binnen no-time gerepareerd wordt.

Moederbord Reparatie
Gaat je laptop niet meer aan? Of is er een chip doorgebrand? Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van onderdelen die op het moederbord zijn aangesloten. Het moederbord is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een laptop op de processor na. Dankzij dit bord kunnen alle componenten met elkaar communiceren. 

Roosendaal
Amethistdijk 144, 4706 BD Roosendaal
In Roosendaal staan wij direct voor u klaar om u te helpen met al uw computer problemen. Maak een afspraak bij onze computerwinkel in Roosendaal voor een computer reparatie Roosendaal of laptop reparatie Roosendaal.

Bergen op Zoom
Akkerhoef 1, 4613 GS Bergen op Zoom
Op zoek naar een snelle computer reparatie in Bergen op Zoom? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak bij onze computerwinkel in Bergen op Zoom. Hier staan wij direct voor u klaar om u te helpen met al uw computer problemen.

Foto's

Hoe maak je een back-up?

Computer Reparatie Center in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Installatie
Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

Computer Reparatie Center


Amethistdijk 144 4706 BD Roosendaal
06 39583048 Klik om te bellen