Computer Service Gooi en Wijdemeren


Koninginneweg `63 1241 CW Kortenhoef
+31624684035 Klik om te bellen

Over Computer Service Gooi en Wijdemeren

Computer Service Gooi en Wijdemeren, uw pc specialist.
Computer Service Gooi en Wijdemeren is uw specialist op het gebied van computers, notebooks, laptops, tabletten, mobiele telefoons en alles wat daarbij komt kijken. Wij verkopen niet alleen al deze apparatuur en bijbehorende software, maar wij zijn tevens in staat u te voorzien van de volledige service en het nodige onderhoud van al uw apparatuur en diensten.

Wat wij voor u doen:
Door onze langdurige ervaring binnen de ICT markt, zijn wij in staat u te adviseren en helpen met de nieuwste apparatuur en systemen, maar ook met apparatuur en systemen die al wat langer op de markt zijn. Onze technische staf kan ieder probleem voor u oplossen, of het nu om een software- of hardware probleem gaat. Wij staan voor u altijd paraat, dus kom snel eens langs in onze winkel voor een gezellig gesprek en een lekkere kop koffie !

Wij komen ook naar u toe:
Wij begrijpen zeer goed dat niet ieder apparaat makkelijk is te vervoeren en daarom komen wij ook bij u langs om al uw problemen te verhelpen. Soms is het niet mogelijk om bepaalde problemen bij u te verhelpen, maar dan nemen wij het apparaat mee, repareren wij het op onze technische afdeling en brengen het daarna weer bij u terug en zorgen dat alles weer wordt aangesloten en werkt zoals het hoort.

Dit is onze garantie:
Wij vinden het zeer belangrijk, dat u vertrouwen heeft in ons advies, de apparatuur en de service die wij u leveren. Wij geven daarom altijd de garantie dat de oplossing, die wij u voorstellen, ook daadwerkelijk uw probleem oplost. Doet deze dat niet, dan zullen wij u geen kosten in rekening brengen. Wij geven tevens altijd een eerlijk antwoord op uw vraag en opereren altijd in uw belang. Ons streven is onze klanten altijd de oplossing te bieden binnen het afgesproken budget met de beste prijs kwaliteit verhouding.

Onze specialiteiten:
Reparatie van alle computers, notebooks, Macs, Pads, Tablets en phones voor zowel hardware als software, data herstel, Wi-Fi optimalisatie in ieder pand, netwerkbeheer van A tot Z, Cloud diensten, Domein hosting en registratie en zakelijke telecom verbindingen, zowel vast als mobiel.

Foto's

Onze bezoeklocatie

Computer Service Gooi en Wijdemeren in het kort

Verkoop van

Computers
Games
Gaming hardware
Mobiele Telefoons
Onderdelen
Randapparatuur
Refurbished Apple Telefoons
Refurbished Computers en Macs
Refurbished iPad
Refurbished Samsung Telefoons
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Casemodding
Cloud oplossingen
Computerbeheer
Domeinnaam registatie
ICT Troubleshooting
Inkoop gebruikte hardware
Innamepunt hardware tbv recycling
Netwerkbeheer
Reparatie
Uitbreiding van huidig systeem
Webdesign
Webhosting
Zakelijke mobiele telecom oplossingen
Zakelijke vaste telecom oplossingen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

Computer Service Gooi en Wijdemeren, Alles draait om vertrouwen!

KORTENHOEF- Sinds een jaar opereert Computerservice Gooi en Wijdemeren vanuit een ruim pand op de Koninginneweg. Voor eigenaar Marcel Loogman (38) is het een terugkeer naar zijn jeugd. Ooit had zijn vader...

Onze locatie

Computer Service Gooi en Wijdemeren


Koninginneweg `63 1241 CW Kortenhoef
+31624684035 Klik om te bellen