Computer Thuis Hulp Breda - CTHB


Beethovenlaan 37 4904 MG Oosterhout
0765815613 Klik om te bellen

Over Computer Thuis Hulp Breda - CTHB

Een kleine greep uit ons grote aanbod van diensten

Computer monteur ook voor uw laptop, mobiel en tablet

Wij repareren en installeren computers, laptops, smartphones en tablets van alle merken. Computers en laptops proberen we zoveel mogelijk bij u aan huis te repareren. Mocht het niet bij u aan huis lukken, zullen wij dit duidelijk met u bespreken. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bewakingscamera's leveren en aansluiten

Denkt u aan beveiliging in of om het huis, maar heeft u geen idee? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van bewakingscamera's. Daarbij kunnen wij ze leveren en aansluiten. En het mooiste van dit is dat u geen abonnement hoeft af te sluiten. Heeft u interesse of wilt u zich oriënteren op het gebied van bewakingscamera’s, neem contact op, wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies.

Huisautomatisering (smarthome)

Blijft u onverwachts net iets langer weg of misschien wel een nachtje. Wist u al dat er mogelijkheden zijn waarmee u het licht of andere apparaten, op afstand aan of uit kan zetten? Zodat het altijd lijkt alsof er iemand thuis is. En wat dacht u van het gemak zodat u langer zelfstandig kan blijven wonen? Wij kijken graag naar de voor u betaalbare oplossingen.

Digitaliseren van oude videobanden etc.

Heeft u nog oude videobanden, dia’s of fotonegatieven? Maar geen mogelijkheid meer om deze te bekijken? Hoe geweldig zal het zijn dat u deze oude filmpjes van vakanties, kinderen of misschien wel kleinkinderen weer kan bekijken op een van de huidige technieken. Neem contact met ons op wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Computer Thuis Hulp Breda - CTHB in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Randapparatuur
Software
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Installatie
IP Camera
Microsoft 365
Netwerkbeheer
Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

Computer Thuis Hulp Breda - CTHB


Beethovenlaan 37 4904 MG Oosterhout
0765815613 Klik om te bellen