Computer Troubleshooters Tiel/Buren


Sterappelhof 12 4021 VC Maurik
0344693577 Klik om te bellen

Over Computer Troubleshooters Tiel/Buren

Waarom Computer Troubleshooters?
U doet graag de dingen waar u goed in bent. U besteed liever meer tijd aan uw klanten, uw gezin of uw hobby, dan aan uw PC's en netwerk. Heeft u geen tijd of zin om zich zorgen te maken dat uw computers goed werken? Zijn uw systemen up-to-date inzake beveiliging en software? Het volgen van de laatste technologische ontwikkelingen en inschatten hoe relevant die voor u zijn, is een tijdrovende aangelegenheid en waarschijnlijk niet uw expertise.


Waarom vertrouwt u dit niet toe aan de ICT-experts van Computer Troubleshooters? U kunt ons bellen als u vragen heeft over de beveiliging van uw gegevens, als u netwerk eruit ligt of onderhouden moet worden, als software of hardware upgrades of uitbreiding nodig heeft, als u geconfronteerd wordt met vragen omtrent virussen en spyware, maar ook als uw adsl/ internetverbindingen er uitliggen.

Wereldwijd heeft Computer Troubleshooters het vertrouwen van honderdduizenden mensen en bedrijven. Het team van Computer Troubleshooters in Nederland wordt technisch en administratief ondersteunt door CT International met 500 vestigingen in meer dan 20 landen. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat uw problemen met computers en netwerken oplossen.

Computer Troubleshooters zijn technische experts op het gebied van automatisering. U kunt er op vertrouwen dat u de automatisering toevertrouwd aan goed opgeleide en ervaren technici. Wij komen graag bij u langs om u te helpen met uw vragen en problemen inzake uw PC's en netwerken. Wij hebben betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverlening hoog in ons vaandel staan.

Neem u contact met ons op om kennis te maken met onze diensten en mensen!

Computer Troubleshooters Tiel/Buren in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur
Software

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Computer Troubleshooters Tiel/Buren


Sterappelhof 12 4021 VC Maurik
0344693577 Klik om te bellen