ComputerPilot


Koperweg 39 7335 DS Apeldoorn
0557851613 Klik om te bellen

Over ComputerPilot

ComputerPilot is een nieuwe computerwinkel gericht op service. Als je graag een nieuwe computer wilt kopen of je computer wilt upgraden ben je hier aan het goede adres. Of het nu gaat om je videokaart vervangen voor de nieuwste RTX3070 of RTX3080, of voor een wat ouder model. Ook kun je terecht voor andere reparaties of onderdelen in je computer die vervangen moeten worden. ComputerPilot helpt je graag.

De onderdelen worden voor een scherpe prijs ingekocht, waardoor jij als klant ook een scherpe prijs aangeboden krijgt. Mede om de prijzen zo laag mogelijk te houden heeft ComputerPilot (nog) geen fysieke winkel, maar is afhalen in Apeldoorn wel mogelijk.

In de webshop staan PCs die ComputerPilot zelf zorgvuldig samen heeft gesteld voor de beste  gameprestaties. Of je nu je voorkeur uit gaat naar een Intel processor of AMD processor, voor iedereen U vindt er alle componenten voor een PC. Persoonlijk advies wordt graag gegeven, zowel via email als telefonisch. Nadat de computer is aangeschaft houdt de service niet op. Je kunt altijd terecht voor je vragen en problemen.

Als u op zoek bent naar een PC  voor huishoudelijk gebruik heeft ComputerPilot ook genoeg mogelijkheden. Een snelle processor, videokaart en intern geheugen is dan vaak overbodig. Als er veel foto’s worden opgeslagen is een grote Harde schijf of SSD makkelijk in te bouwen. Alle onderdelen zijn nieuw, maar wij bieden ook tweede kans artikelen aan.

ComputerPilot in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen

Diensten

Hulp voor uw laptop of computer
Installatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

ComputerPilot


Koperweg 39 7335 DS Apeldoorn
0557851613 Klik om te bellen