ComputerUnlimited


Watersnip 69 1628 EC Hoorn
06-55801688 Klik om te bellen

Over ComputerUnlimited

ComputerUnlimited Hoorn is een jong bedrijf maar met jarenlange ervaring in de computerbranche.
Tevens werken wij als aanspreekpunt en netwerk en SEO specialist voor kleine complexe bedrijven zoals een mail verwerkingsbedrijf, een financieel adviesbureau en diverse verenigingen.
Wat kunnen wij u bieden wat een ander niet heeft zult u zeggen: "er zijn al zo veel computershops". Uiteraard staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel, de flexibiliteit en technische kennis zorgen ervoor dat U vooral snel geholpen wordt bij het herstel van storingen en reparatie van uw PC, laptop of desktop.
Een dag zonder computer is lastig, een week zonder uitermate frustrerend. Wij streven er dus naar om uw computer dezelfde dag weer in orde te hebben, evt. bij U thuis.
Is uw PC langzaam, lawaaiig, geeft vreemde meldingen, storingen, loopt vast, heeft een hardnekkig virus of ander ongemak ?
Dankzij onze technische kennis en geavanceerde detectieapparatuur zijn wij in staat om uw PC snel en grondig te repareren.
Informeer ook eens naar de door ons op maat geassembleerde PC's die, door gebruik te maken van topkwaliteitcomponenten, een zorgeloos computergebruik garanderen tegen concurrerende prijzen.

Foto's

Logo

ComputerUnlimited in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Opschonen laptop en PC
Randapparatuur
Software
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Installatie
Netwerkbeheer
Reparatie
Webdesign

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Certificeringen

ICT Waarborg

Onze locatie

ComputerUnlimited


Watersnip 69 1628 EC Hoorn
06-55801688 Klik om te bellen