Cremers Computer Company


Sluisstraat 6 5712 BG Someren
0493- 22 10 60 Klik om te bellen

Over Cremers Computer Company

Sinds 1989, al meer dan 30 jaar, levert Cremers Computer Company hoogwaardige IT-Oplossingen

C3 ict | Cremers Computer Company levert al meer dan 30 jaar hoogwaardige IT-oplossingen. Naast het leveren, installeren en beheren van netwerken, computerapparatuur en systemen biedt Cremers Computer Company ook webdesign, hosting, telefonie en beveiliging. Uw partner voor uw gehele offline en online IT-omgeving.


Contiuniteit en veiligheid in uw IT-omgeving zijn wellicht de belangrijkste pijlers waar een ICT-dienstverlener zorg voor dient te dragen. Want in een wereld waarin een paperless office de standaard is geworden, is een goed werkende en beveiligde on -en offline omgeving van cruciaal belang. De wetgeving omtrent de beveiliging van data en de privacy van persoonsgegevens stuurt ons naar een professionele aanpak: systeembeheer op maat!

Kwaliteit en kennis zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met bijna elke ICT-dienstverlener, service daarentegen is een begrip met vele verschillende gradaties en interpretaties. In tegenstelling tot 99% van de andere ICT-bedrijven (waarbij een minimale reactietijd van 2 uur de norm is), reageert C3 vrijwel altijd direct op uw storingsmelding of ander probleem en streeft hierbij naar een directe oplossing. Ook wanneer u geen servicecontract heeft.

www.c3ict.nl

Cremers Computer Company in het kort

Verkoop van

Computers
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Installatie
Netwerkbeheer
Reparatie
Webdesign
Webhosting

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Cremers Computer Company


Sluisstraat 6 5712 BG Someren
0493- 22 10 60 Klik om te bellen