DDi Document Software


Binnenweg 18 2132 CT Hoofddorp
0885672000 Klik om te bellen

Over DDi Document Software

DDi uit Hoofddorp is, sinds 1993, een specialist op het gebied van Document Software. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen.

Daarnaast hebben wij heel specifieke en uitgebreide praktijkervaring in het adequaat inrichten van documentprocessen en aanverwante projecten op het gebied van informatiebeheer. We kunnen een imposante lijst van klanten overleggen die allemaal al hebben vertrouwd op onze kennis van zaken. Dergelijke oplossingen stellen technisch en functioneel hoge eisen, maar moeten vooral ook toegankelijk zijn voor de gebruikers. Daar ligt onze specialiteit! Wij houden van begrijpelijke software waar u wat aan heeft: eenvoudig in gebruik, uniform in de uitvoering en daardoor ook makkelijk te integreren in uw organisatie.

Wij voelen ons bijzonder goed thuis in de wereld van software toepassingen voor onder meer assurantiekantoren, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties, onderwijsinstellingen, de gezondheidszorg en de grotere commerciële organisaties. Om tot de beste oplossingen en diensten te komen maken wij gebruik van de nieuwste technologie en schakelen wij de beste mensen in om voor u het beste eindresultaat te bereiken.

Wordt het niet eens tijd om úw documentprocessen onder de loep te nemen?

DDi: van papier naar digitaal!

Foto's

DDi Document Software in het kort

Verkoop van

Software

Levering aan

Bedrijven

Service aan huis

Ja

Onze locatie

DDi Document Software


Binnenweg 18 2132 CT Hoofddorp
0885672000 Klik om te bellen