gebruiktdotcom bv


Witte Vlinderweg 4 1521 PS Wormerveer
0758200333 Klik om te bellen

Over gebruiktdotcom bv

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de meest geschikte computers voor zakelijk, consument als educatief gebruik hier aanbieden.
Gebruikt.com biedt u de beste computers van zowel de nieuwe als de refurbished markt aan tegen een zeer scherpe prijs.

Wat bedoelen wij precies met gebruikt? Refurbished zijn voorrnamelijk computers uit zakelijke, vaak kort gebruikte ex-lease PC systemen die opgeschoond, geupdate en uitvoerig getest worden om u zo een kwalitatief zeer hoge en betrouwbare PC aan te kunnen bieden met flexible jaar garantie.
Door middel van ons unieke sterren systeem geven wij een indicatie betreffende de conditie van het product. Deze product conditie aanduidingen zijn bedoeld om een zo transparante en zo heldere mogelijk in druk te geven van het refurbished product.

Zakelijk en particulier gebruik

Onze producten zijn voornamelijk geschikt voor zakelijk gebruik, maar u kunt voor particulier gebruik bij ons ook goed terecht voor zowel gebruikte als nieuwe producten. Wij zorgen voor een breed assortiment van producten waar u bijvoorbeeld Office programma's zoals Word en Excel op kunt gebruiken. Wij kunnen grotere hoeveelheden leveren, aangezien wij grotere hoeveelheden inkopen. Eventueel kunt u voor meer informatie telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Foto's

gebruiktdotcom bv in het kort

Verkoop van

Computers
Games
Laptop ondrdelen
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer
Reparatie
Webdesign
Webhosting

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

gebruiktdotcom bv


Witte Vlinderweg 4 1521 PS Wormerveer
0758200333 Klik om te bellen