GoedGeholpenWorden


Lauwers 15 3332 TA Zwijndrecht
06-18948345 Klik om te bellen

Over GoedGeholpenWorden

Met zo'n 15 jaar ervaring expert op het gebied van computer reparatie, laptops, iMac/Macbook, internet/Wifi, E-mail problemen/instellen, Netwerken, Back-Up, NAS servers, IP telefonie / VoIP bellen / Voice over IP, Data Recovery, Beveiliging, Camerabeveiliging / Beveiligingscamera's / Camerabewaking / IP camera's, Hardware/Software, smartphone/tablet reparatie en systeembeheer voor bedrijven.

Expert op het gebied van Microsoft Windows (support / onderhoud / herstel) en Synology NAS opslagsystemen (uw cloudopslag in eigen beheer).

Ook het plaatsen van een SSD of nieuw/extra geheugen in een iMac of Windows PC of laptop is mogelijk.

Wat ik leuk vind in het werk is het aangaan van projecten zoals het aanleggen van een (nieuw) IT-systeem (PC's, laptops, smartphones, internet, netwerkomgeving, back-up mogelijkheden, etc.) voor het MKB en/of startende ondernemingen.

Mijn sterke kant is de verhouding tussen technische kennis/kundigheid en het sociale stuk, de communicatie met de klant, inleven, meedenken; het persoonlijke aspect. Ik vind het leuk om dienstbaar te kunnen zijn en daarom is voor mij het voortraject (het inventariseren van wensen/behoeften van de klant) heel erg interessant, belangrijk en naar mijn mening essentieel om het juiste te kunnen leveren.

In o.a. de volgende plaatsen bied ik mijn diensten aan: Alblasserdam, Barendrecht, Bleskensgraaf, Brandwijk, Dordrecht, 's-Gravendeel, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Heinenoord, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Klaaswaal, Maasdam, Maasdijk, Molenaarsgraaf, Mookhoek, Mijnsheerenland, Nieuw-Lekkerland, Numansdorp, Ottoland, Oud-Alblas, Oud-Beijerland, Papendrecht, Puttershoek, Ridderkerk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen, Westmaas, Wijngaarden, Zwijndrecht

Foto's

Diensten

GoedGeholpenWorden in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Servers
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Apple / Mac Helpdesk
Camerabeveiliging
Computerbeheer
Computerhulp op afstand
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Installatie
IP Camera
Microsoft 365
NAS Back-Up
Netwerkbeheer
Reparatie
Seo
Synology NAS
Systeembeheer
VoIP
Windows Support Helpdesk

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

GoedGeholpenWorden


Lauwers 15 3332 TA Zwijndrecht
06-18948345 Klik om te bellen