HolySmartphone


Heiligeweg 43A 1561 DE Krommenie
075 641 5169 Klik om te bellen

Over HolySmartphone

HolySmartphone® is in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in omgeving. Ook landelijk geniet men van onze betrouwbare producten en diensten. De basis van ons bedrijf is gebouwd op klanttevredenheid, persoonlijke service, kwaliteit en onze klanten iedere dag weer de beste prijzen kunnen garanderen..

Door jarenlange ervaring in de zakelijke en particuliere telecommunicatie markt weten wij als geen ander hoe heilig “(Holy)” een smartphone kan zijn voor zijn gebruiker. Vanuit dit perspectief verrichten wij alle reparaties met; zorgvuldigheid, professionaliteit en uiterste bekwaamheid. Tevens worden bij ons bijna alle reparaties binnen 30 minuten verricht, klaar terwijl je wacht! Zelfs ‘s avonds en in de weekenden. Daardoor zijn wij dé meest flexibele telefoonwinkel van Zaanstad e.o.

HolySmartphone® heeft zich niet alleen ontwikkeld op reparaties van mobiele telefoons, laptops en tablets, maar ook gespecialiseerd op de verkoop van gebruikte laptops, tablets en smartphones; Apple, Samsung, LG, Nokia, Huawei, Sony, Alcatel & HTC. De toestellen die door ons worden aangeboden zijn razend populair omdat deze veelal in nieuwstaat verkeren, inclusief garantie en zeer scherp geprijsd. Wij behoren dan ook tot één van de goedkoopste gebruikte smartphone/tablet aanbieder van Nederland!

Wij verkopen toestellen niet zomaar! Elk toestel wordt bij ons aan een zeer strenge en uitgebreide selectieprocedure onderworpen en 100% getest voor deze verkocht wordt in onze webshop of winkel. Ons testteam checkt de hardware, de software en natuurlijk het uiterlijk. Daarnaast checken we of het toestel niet gestolen is met behulp van de digitale database van de politie. 100% verzekerd van een perfect apparaat!

Anton & Alen

Foto's

HolySmartphone in het kort

Verkoop van

Games
Onderdelen
Randapparatuur
Tablets

Diensten

Reparatie

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

HolySmartphone


Heiligeweg 43A 1561 DE Krommenie
075 641 5169 Klik om te bellen