ISS Computers


Kalverstraat 17 5051 NK Goirle
0135300063 Klik om te bellen

Over ISS Computers

Verkoop van computers en laptops

Op zoek naar een nieuwe computer of laptop? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken voor u de juiste desktop of laptop! Desgewenst zorgen wij voor een complete installatie en kunnen we van uw oude apparaat de bestanden, foto’s, contactpersonen en email overzetten. Zo kunt u meteen weer aan de slag!
Als u bij ons koopt bent u verzekerd van deskundige en betrouwbare hulp mocht u een keer tegen problemen aanlopen met uw nieuwe PC of laptop. Ook voor vragen over uw systeem kunt u dan bij ons terecht. In tegenstelling tot veel andere bedrijven (winkels of webshops) kunnen wij uw PC of laptop meestal herstellen zonder verlies van uw kostbare data en programma’s.

Reparatie van computers en laptops


Uw computer of laptop werkt niet goed meer of start helemaal niet meer op? Is uw apparaat geïnfecteerd met een virus? U wilt niet dat de buurjongen, een neefje of een student uw apparaat “repareert”? Dan moet u bij ons zijn: wij kunnen ‘m professioneel en betrouwbaar repareren. Met onze meer dan 22 jaar ervaring hebben wij de meeste problemen binnen 1 werkdag opgelost en dat voor een schappelijk bedrag.

ISS Computers in het kort

Verkoop van

Computers
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tablets

Diensten

Computerbeheer
Installatie
Reparatie
Webdesign
Webhosting

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

ISS Computers


Kalverstraat 17 5051 NK Goirle
0135300063 Klik om te bellen