Jari Oostvogels


Vijfhuizenberg 179 179 4708 AJ Roosendaal
06 39583048 Klik om te bellen

Over Jari Oostvogels

Computer Reparatie Center is al meer dan 5 jaar dé specialist als het gaat om computer reparaties. Bij ons kan je terecht voor alle denkbare reparaties aan bijvoorbeeld je laptop, MacBook, Playstation, videokaart en nog veel meer.

Ons doel is om het reparatieproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Dat is wat ons zo speciaal maakt tegenover andere computerwinkels. We zien elke reparatie als een uitdaging en helpen de mensen vanuit ons hart. Wij zijn zeker van onze zaak en kunnen jou daarom 3 maanden garantie op alle reparatie/onderdelen bieden.

We helpen u graag met een laptop scherm reparatie tot aan een moederbord reparatie. De meest geavanceerde micro-soldeer reparaties die wij doen, worden niet gedaan door de gemiddelde reparatiewinkel.

Ons succes wordt geassocieerd met 4 eenvoudige regels: Klantvriendelijkheid, Snelle service, kwaliteit en transparantie.

Wij staan achter ons werk en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Jari Oostvogels
Eigenaar
In 2020 heb ik het Computer Reparatie Center opgericht. Momenteel heb ik meer dan 5 jaar ervaring in het repareren van diverse hardwarecomponenten.

Tijdens mijn ICT-opleiding ontdekte ik mijn passie voor het assembleren en repareren van computers. Dit leidde tot verdieping in microsolderen, waar ik me verder in ben gaan verdiepen.

Mijn specialisatie ligt nu bij het repareren van moederborden van laptops en MacBooks, evenals videokaarten.

Mijn aanpak is informeel en toegankelijk, wat mij onderscheidt van andere technici. Ik beschouw elke reparatie als een uitdaging en bied mijn hulp met oprechte betrokkenheid.