Kirkels Systems


Beerze 14 5711 KB Someren
0683706500 Klik om te bellen

Over Kirkels Systems

Kirkels Systems, een dynamisch bedrijf wat gevestigd is in Someren en zich volledig instelt op de wensen van de consument. Door te luisteren zijn wij in staat uw wensen om te zetten naar automatisering oplossingen.

Wat doen wij?
U bent op zoek naar een “laptop”, “computer”, “randapparatuur”, “reparatie” of “her-installatie” ervan of een andere “ICT-dienst” maar u kunt er maar niet in slagen om het gewenste te vinden, doordat u door de bomen het bos niet meer ziet, misschien kunnen wij u dan van dienst zijn.
Betreft het een ICT-Dienst dan komen wij bij u aan om deze met u te bespreken en naar gelang de mogelijkheden voor u uit te werken.
Betreft het een aankoop van een NIEUW of GEBRUIKT product dan zullen wij naar gelang uw wensen patroon een passend systeem samenstellen.
(In een straal van 10 KM, gemeten vanaf Someren (Noord-Brabant) komen wij ook bij u als u dit op prijs stelt. Nederland is niet groot, maar groot genoeg om in zijn geheel te bereizen, vandaar deze door ons ingesteld maximum te reizen aantal kilometers)

Wij bieden ook hulp of afstand, zodat u ons kan informeren wanneer het bij ons gekocht product binnen is en aangesloten is op uw apparatuur en wij deze op afstand kunnen configureren, mocht dit niet lukken kunnen wij alsnog een afspraak maken om even aan te komen om het ter plekke op te lossen.
Het kan natuurlijk voorkomen dat het gevraagde product niet voorradig is bij de bij ons bekende inkoop adressen, dan zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk hierover in te lichten.

Kirkels Systems in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Servers
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Installatie
Microsoft 365
Netwerkbeheer
Reparatie
Webdesign
Webhosting

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

Kirkels Systems


Beerze 14 5711 KB Someren
0683706500 Klik om te bellen