Laptop-kopen.nl


Wismastate 7 8926 RA Leeuwarden
058 845 0061 Klik om te bellen

Over Laptop-kopen.nl


Laptop kopen op Laptop-Kopen.nl

Op Laptop-Kopen.nl vindt u de allerbeste deals voor nieuwe en gebruikte laptops. Alle laptops bij ons zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn uitvoerig getest. U bent dus zeker van een compleet functionele laptop waar u jarenlang gebruik van kunt maken.
Laptop-Kopen.nl - De voordeligste laptops

Laptop-Kopen.nl is het nieuwste onderdeel van ViaDennis International. Na jarenlange ervaring in het verkopen van laptop onderdelen en het repareren van laptops voor zowel bedrijven als consumenten, zijn wij begonnen om zelf nieuwe en gebruikte laptops te verkopen. Wij zijn zeer selectief in onze modellen en verkopen alleen laptops waarvan wij weten dat ze lang mee gaan en gebouwd zijn met hoogwaardige onderdelen. U vindt bij ons dus geen budget modellen van lage kwaliteit maar hoge kwaliteit A-merk modellen voor een budget prijs!

Gebruikte laptops in ons assortiment

In ons assortiment zijn net opgenomen de beste HP Elitebooks, Dell Latitudes en Dell Precision. Al deze laptops zijn hoogwaardige laptops en zijn A-grade refurbished met slechts enkele minimale krassen en in sommige gevallen helemaal geen visuele beschadigingen. Tevens zijn het laptops die gebouwd zijn op duurzaamheid en dus zelfs voor een tweede gebruiker jarenlang meegaan.

Laptop-kopen.nl in het kort

Verkoop van

Computers
Tweedehands computers

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Laptop-kopen.nl


Wismastate 7 8926 RA Leeuwarden
058 845 0061 Klik om te bellen