Levix Experience Center Oss


Molenstraat 25 5341 GA Oss
0412 692 090 Klik om te bellen

Professionele computerhulp op jouw manier
Oplossingen voor zowel zakelijk als particulier

Over Levix Experience Center Oss

Wie/wat is Levix?
Levix is een betrouwbare en servicegerichte partner op het gebied van automatisering. Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist in computers, notebooks, tablets en aanverwante accessoires.

Waarom bestaat Levix?
Het doel van Levix is om klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Het bedrijf streeft naar 100% klanttevredenheid en investeert continu in haar dienstverlening.

Wat is de geschiedenis van Levix?
Levix is opgericht in 1999 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een expert op het gebied van automatisering. Het bedrijf heeft een breed assortiment computers, notebooks, tablets en aanverwante accessoires en beschikt over een eigen technische dienst. Sinds 2013 voert Levix ook reparaties uit aan tablets en smartphones en het bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfsnetwerken.

Waarvoor kunnen klanten bij Levix terecht?
Klanten kunnen bij Levix terecht voor een breed assortiment computers, notebooks, tablets en aanverwante accessoires. Daarnaast biedt het bedrijf ook reparaties aan voor tablets en smartphones en verzorgt het de installatie van printers en scanners en aanleg of verbetering van (draadloze) netwerken. Levix heeft een eigen technische dienst en biedt ook aan huis reparaties aan. Voor zakelijke klanten biedt Levix op maat gemaakte oplossingen en diensten voor automatisering.

Waarin is Levix uniek?
Levix onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering van klanten en de hoge kwaliteit van haar producten en diensten. Het bedrijf blijft investeren in haar dienstverlening en streeft naar 100% klanttevredenheid. Levix is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfsnetwerken, biedt betrouwbare hosting aan en zorgt voor snelle verbindingen. Ook heeft Levix een eigen technische dienst en kunnen wij reparaties aan huis uitvoeren voor computers, tablets en smartphones.

Daarnaast zijn we al jarenlang actief in de computerwereld en bedienen we zowel de zakelijke als particuliere markt. Hierdoor hebben wij voor vrijwel elk computerprobleem een oplossing en kunnen we de oorzaak van de meeste problemen achterhalen.

Levix Experience Center Oss in het kort

Verkoop van

Computers
Gaming randapparatuur
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Servers
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Installatie
Microsoft 365
Netwerkbeheer
Reparatie
Systeembeheer
VoIP
Webhosting

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Levix Experience Center Oss


Molenstraat 25 5341 GA Oss
0412 692 090 Klik om te bellen