Luna IT


't Slingerland 3 8375 GP Oldemarkt
085 060 6486 Klik om te bellen

Over Luna IT

Over ons:

LUNA IT (staat voor Laptop, Ultrabook, Notebook en All-in one PC) is een aanbieder van nieuwe en gebruikte computerapparatuur zoals, laptops, (all-in one) PC's, desktops, Apple iMac en MacBook. Ook bieden wij diverse diensten aan, zoals het repareren of upgraden van uw bestaande product.

We zijn gevestigd in Oldemarkt in de gemeente Steenwijkerland.

Onze insteek is om kwaliteit, vertrouwen en betaalbaarheid samen te laten gaan. Wij gaan met respect om met uw product en de data die hierop staat.

Selectieve inkoop, betrouwbare partners en afspraak is afspraak zijn belangrijke pijlers. Zonder samenwerking kun je geen optimale dienstverlening bieden, daarom zijn wij trotse partner van de meeste fabrikanten.

Luna IT werkt lokaal en is actief binnen de particuliere- en MKB markt.

Als kleine onderneming heeft u altijd te maken met professionele medewerkers, die naast opleiding ook veel werkervaring hebben. Omdat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft, maken wij geen gebruik van studenten (anders dan stage) of andere tijdelijke krachten.

Wij werken alleen op afspraak en zijn flexibel qua tijden. Ook in de avonduren is geen probleem! Om zo concurrerend mogelijk te zijn -zonder op kwaliteit in te leveren- zijn wij gevestigd aan huis. Hier hebben wij een ruimte gereserveerd voor onze werkzaamheden. Voor u als bezoeker is er voldoende ruimte en gelegenheid om het product te testen en ook is er een toilet.

Daarnaast komen wij graag bij u thuis of op locatie.

Partners:

Wij zijn o.a. officieel partner van: Hewlett Packard (HP), Fujitsu, Dell, Lenovo, Dynabook/ Toshiba, Epson en MSI.

Tarieven:

Geen opdracht en laptop zijn hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk. Wij hebben geen uitgebreide prijslijsten met voor iedere verrichting een vaste prijs. Waarom € 35,- betalen als de werkzaamheden slechts een kwartier in beslag nemen?

Als wij een voordeel met de inkoop van onderdelen behaald hebben, willen wij dat u daarvan profiteert. Door niet te werken met vaste prijzen kan dit. U heeft direct voordeel!

Al onze prijzen zijn direct afgeleid van ons uurtarief. Wij brengen het tarief in rekening in stappen van een kwartier. We kunnen ons uurtarief zo laag houden, omdat wij ervoor gekozen hebben om ons bedrijf aan huis gevestigd hebben. Hierdoor besparen wij veel in extra lasten, die een speciale bedrijfsruimte met zich meebrengen.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg en zijn keurmeester voor het ICTKeurmerk.

Kijk voor de volledige leverings- en garantievoorwaarden welke gedeponeerd zijn bij de KvK, op onze site staat of wij sturen u deze -op verzoek- graag toe.

Luna IT in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Installatie
Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Luna IT


't Slingerland 3 8375 GP Oldemarkt
085 060 6486 Klik om te bellen