PC42 Computer en Laptopverkoop


Ter Hofstadlaan 42 5711 VW Someren
0493 440 295 Klik om te bellen

Deskundig advies, beste prijzen
Duidelijke prijzen voor alle diensten
Eigen professionele reparatie afdeling

Over PC42 Computer en Laptopverkoop

Welkom bij PC42 Computer en Laptopverkoop: Jouw Technologiepartner

Wie zijn wij?

PC42 Computer en Laptopverkoop is niet zomaar een computerwinkel; we zijn jouw technologiepartner, toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service. Sinds onze oprichting hebben we gepassioneerd gewerkt om niet alleen de nieuwste technologische oplossingen te bieden, maar ook om een plek te creëren waar klanten kunnen vertrouwen op deskundig advies en betrouwbare ondersteuning.

Onze Geschiedenis

Onze reis begon met een eenvoudig idee: het leveren van eersteklas computers en laptops, gecombineerd met een klantenservice die verder gaat dan de norm. Als pioniers in de branche hebben we onze activiteiten uitgebreid en geïnvesteerd in het opbouwen van een team van toegewijde experts.

Waarom Wij?

Bij PC42 draait alles om jou, onze gewaardeerde klant. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste laptops, krachtige desktops, of specifieke technologische accessoires, wij hebben het allemaal. Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de diverse behoeften van individuen en bedrijven.

Klantgerichte Service

Wat ons echt uniek maakt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw behoeften. We geloven in transparantie, eerlijkheid en het bieden van oplossingen die aansluiten op jouw levensstijl of bedrijfsdoelen.

In-House Reparatie Afdeling

Een ander aspect dat ons onderscheidt, is onze eigen professionele reparatieafdeling. Bij PC42 begrijpen we dat technologie soms kuren vertoont. Onze ervaren technici bieden snelle in-house reparatieservices, waardoor je apparaten snel weer operationeel zijn.

Toekomstgericht

We begrijpen dat technologie snel evolueert. Daarom blijven we continu op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties. Of je nu een doorgewinterde technologieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar betrouwbaar advies, PC42 is er om je te begeleiden op elke stap van je technologiereis.

Bij PC42 Computer en Laptopverkoop gaat het niet alleen om de verkoop van producten; het gaat om het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Stap binnen bij PC42 en ontdek de wereld van hoogwaardige technologie, ondersteund door vriendelijke gezichten die klaarstaan om je te helpen. Jouw technologiebehoefte is onze prioriteit. Welkom bij de toekomst van technologie, welkom bij PC42.

PC42 Computer en Laptopverkoop in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Randapparatuur
Servers
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Installatie
IP Camera
Microsoft 365
Netwerkbeheer
Reparatie
Systeembeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

PC42 Computer en Laptopverkoop


Ter Hofstadlaan 42 5711 VW Someren
0493 440 295 Klik om te bellen