PowerAdapter


Schiedamseweg 147-A 3026 AJ Rotterdam
0107512859 Klik om te bellen

Persoonlijk contact en helder advies
Professionele reparatie op componenten niveau
Geen uurloon, gewoon een duidelijke prijsindicatie

Over PowerAdapter

PowerAdapter is in 2001 opgericht met de focus op verkoop van computers, laptops en onderdelen. Inmiddels is PowerAdapter uitgegroeid tot een voltallige laptop onderdelen leverancier en professionele laptop & computer reparateur. Door o.a. onze ruime reparatiekennis en jarenlange ervaring, zijn wij veelal in staat reparaties bovengemiddeld snel én adequaat uit te voeren. Middels onze website bieden wij de meeste gangbare laptoponderdelen aan.

Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn de doelen die wij dagelijks nastreven. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven en wederverkopers.

Vanaf onze winkel zenden wij bestellingen naar onze klanten en kunt u er ook voor kiezen om een bestelling te komen afhalen. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw producten.
In onze showroom zijn meerdere producten beschikbaar voor bezichtiging, uiteraard kunt u deze producten ook uitproberen.

PowerAdapter in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Tweedehands computers

Diensten

Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

PowerAdapter


Schiedamseweg 147-A 3026 AJ Rotterdam
0107512859 Klik om te bellen