Revamp Computers


Berkstraat 2 B 2 7572 CB Oldenzaal
0541 533 874 Klik om te bellen

Wij zijn specialist in het repareren van computers
Wij zijn specialist in het repareren van laptops
Verkoop van laptopschermen, laptops en computers

Over Revamp Computers

Wij zijn dé specialist in het repareren van computers, laptops, tablets en smartphones door heel Nederland, gevestigd in Twente.

Onze naam bestaat uit twee woorden: “Re” en “Vamp”. Het is Amerikaans en betekent ombouwen. In ’96 hebben we onze eerste ombouw gedaan en van 3 oude defecte PC’s een goeie gemaakt. Daarna begonnen mensen ons steeds meer te vinden en in ’99 hebben we ons bij de KvK ingeschreven.

Toen we in 2000 merkten dat PC’s steeds belangrijker werden, besloten we om onze reparaties bij mensen thuis te doen. En dat sloeg aan! Nu verkopen we niet alleen onderdelen, maar ook nieuwe en gebruikte computers die we bij de klant installeren. We leggen netwerken aan, beveiligen ze en repareren PC’s en laptops bij de klant thuis. We zijn zelfs dealer van @Home en diverse ADSL-aanbieders.

We blijven niet alleen in Nederland; ook onze oosterburen hebben onze service ontdekt. En anno 2008 staan we niet stil: we zijn gespecialiseerd in het repareren van laptops en verkopen gebruikte laptops. Ook zijn we druk bezig met het opzetten van verschillende webwinkels, waaronder een voor laptoponderdelen en een speciaal voor laptopschermen.

Webwinkel voor laptopschermen
Voor de verkoop van laptopschermen hebben we een eigen webshop gerealiseerd.

Onze webshop is eenvoudig te navigeren en biedt een breed scala aan laptopschermen van hoge kwaliteit voor verschillende merken en modellen. Je kunt gemakkelijk het juiste scherm vinden door te zoeken op merk, modelnummer of afmetingen. Daarnaast hebben we ook een handige zoekfunctie waarmee je snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Bij ReVamp vinden we het belangrijk dat we onze klanten op alle mogelijke manieren kunnen helpen. Daarom bieden we naast onze webshop nog steeds onze vertrouwde service bij de klant thuis. We blijven ons richten op het bieden van de beste service en kwaliteit voor al onze klanten.

Wij zijn dé specialist in het repareren van computers, laptops, tablets en smartphones door heel Nederland

Foto's

Revamp Computers

Revamp Computers in het kort

Verkoop van

Computers
Datarecovery
Laptops
Laptopschermen
Onderdelen
Software
Tweedehands computers
Tweedehands laptops

Diensten

Computerbeheer
Datarevory
Herstel van computer
Herstel van laptop
Hulp voor uw laptop of computer
Installatie
Laptopscherm reparatie
Netwerkbeheer
Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Revamp Computers


Berkstraat 2 B 2 7572 CB Oldenzaal
0541 533 874 Klik om te bellen