Schippers IT B.V.


Esdoornlaan 25 4902 TN Oosterhout
0162 700 501 Klik om te bellen

Over Schippers IT B.V.

WIJ ZIJN SCHIPPERS IT
Maximaal ontzorgen op digitaal gebied. Of je nu ondernemer of digitaal specialist bent, wij zorgen dat jij je werk zo goed en zo veilig mogelijk kunt doen.

ONDERNEMER
Wij maken jouw digitale wereld een stukje veiliger. Dit doen wij met onze Cyber Security diensten. Wij bieden geen talloze beveiligingsproducten of -software aan, maar zijn gespecialiseerd in preventieve audits en trainingen. Wij richten ons op de bewustwording van alle mogelijke digitale bedreigingen. Naast techniek staan hierbij juist jouw medewerkers en hun handelen centraal. Wanneer het niet goed gaat en er sprake is van een cyber incident, staan wij ook voor je klaar. Door ons totaalplaatje hebben we al heel wat MKB-bedrijven, gemeenten, ziekenhuizen en verzekeraars een stukje veiliger gemaakt.

DIGITAAL ONDERZOEKER
Met onze roots in Digital Forensics weten wij als geen ander wat de digitaal onderzoeker van vandaag nodig heeft. Of het nu gaat om verdenking van fraude, contractbreuk of datalekken, wij ondersteunen waar nodig of voeren het complete onderzoek uit. Wij ontzorgen digitaal onderzoekers door hen de producten en/of trainingen aan te reiken waarmee ze hun werk nóg beter kunnen uitvoeren.

PARTNER
Als aanspreekpunt voor Digitaal Forensisch Nederland willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Dit doen wij door samenwerkingen aan te gaan met ontwikkelaars van state-of-the-art oplossingen en onze klanten direct in contact te brengen met de specialisten.

CONTACT
Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder op weg. W: www.schippers-it.nl E: sales@schippers-it.nl T: 0162 700 501

Foto's

Schippers IT B.V. in het kort

Verkoop van

Computers
Forensische apparatuur
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

Schippers IT B.V.


Esdoornlaan 25 4902 TN Oosterhout
0162 700 501 Klik om te bellen