Select Computers


Woldpromenade 24 8331 JH Steenwijk
0521857222 Klik om te bellen

Over Select Computers

''Gezicht achter Select Computers

Op zoek naar een goedkope laptop mét goed advies en uitleg? Dan ben je bij Willem Hendriks van Select Computers aan het goede adres. Hij verkoopt en repareert computers in zijn zaak aan de Woldpromenade “Ik durf wel te zeggen dat ik één van de goedkoopste uit de regio ben”

Achter Willem in de kast liggen meerdere laptops te wachten op reparatie. “Het is nog nooit voorgekomen dat ik iets niet kon repareren,” vertelt de ondernemer. Het scherm vervangen, een grote schoonmaak van het koelingssysteem of een nieuw werkgeheugen, geen probleem voor Willem. Binnen twee werkdagen kan het apparaat weer worden opgehaald. 

Nu heeft hij een reparatieruimte achter de toonbank, maar een jaar geleden moest hij het nog doen met een ruimte van een paar vierkante meter. “Ik had een plek in de voormalige winkel mijnTafel in Zwolle met een paar computers in de verkoop en overal om mij heen laptops die gerepareerd moesten worden. Gelukkig is dat nu anders.”

Met de eigen zaak is zijn grootste droom uitgekomen. “Vooral het persoonlijke contact en klanten echt kunnen helpen, maken mij een blij en gezegend mens.” Willems kracht ligt in zijn eerlijkheid en openheid naar de klanten. Verkooppraatjes, daar betrap je hem niet snel op. “Ik denk niet gelijk aan geld. Als een reparatie meer kost dan de vaak oudere laptop waard is, zeg ik dat eerlijk. Ook maak ik foto’s als ik een laptop uit elkaar haal, dan ziet de klant later precies wat ik gedaan heb.” 

Select Computers is er voor iedereen. “Ook voor mensen die niet zomaar 500 euro voor een nieuwe computer kunnen neerleggen. Ik ben hier in de regio één van de goedkoopste, qua verkoop en reparatie.” In de winkel staat een heel breed aanbod aan computers . In de webshop zijn er nog veel meer te vinden. Allemaal met minimaal twee jaar garantie.

Willem wil graag dat de klant zijn nieuwste aanschaf echt begrijpt. “Er zijn genoeg mensen onder ons die niet zo snel als anderen door Facebook scrollen of een e-mail opstellen. Ik neem uitgebreid de tijd om deze mensen wegwijs te maken in de digitale wereld.” Ook maakt Willem de computer startklaar door de benodigde programma’s alvast te downloaden. “Alleen thuis de laptop openklappen en de klant kan met vertrouwen aan de slag.”

Select Computers in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Installatie
IP Camera
Microsoft 365
Netwerkbeheer
Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Select Computers


Woldpromenade 24 8331 JH Steenwijk
0521857222 Klik om te bellen