Service Parts International


Paterstraat 47/A 5331 EB Kerkdriel
0418635420 Klik om te bellen

Over Service Parts International

Wij zijn een onafhankelijke serviceverlenende groothandel van Spare-Parts, Opties en complete apparatuur voor de ICT markt. We beschikken over een uitgebreide service voorraad die wij continu afstemmen op de behoeften in de markt. Hierdoor realiseren we een hoog service-level op parts-aanvragen. Tevens beschikken we over een eigen reparatie centrum.

Sinds 1999 zijn we toonaangevend in service oplossingen voor Resellers, ICT-Dealers, Service-Organisaties, Computer Stores, Officecenters en Service&Repair bedrijven door heel Europa. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat voor vrijwel elke aanvraag snel een adequate oplossing te bieden. Dit is een van de redenen dat klanten ons vinden en vervolgens op ons terug blijven komen met hun serviceparts aanvragen.
We beschikken over een ervaren team van commerciële specialisten die klanten met deze kennis ondersteunen met alles op het gebied van aanvragen maar ook technische ondersteuning en service manual kennis en informatie. Kortom uw VINDSERVICE.

Verkoop van HP Printer- en Server onderdelen
AC-Adapters en Batterijen voor notebooks

Service Parts International in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur

Levering aan

Bedrijven

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Service Parts International


Paterstraat 47/A 5331 EB Kerkdriel
0418635420 Klik om te bellen