Softstar Digitotaal Malden


Zwerfkei 1 6581 HN Malden
0243881188 Klik om te bellen

Over Softstar Digitotaal Malden

Softstar is een automatiseringsbedrijf voor bedrijven en particulieren en heeft al jaren de positie van marktleider als het om de automatisering van schildersbedrijven gaat. De laatste jaren hebben wij ook voor schoonmaakbedrijven programma's ontwikkeld.

Wij leveren naast hardware, software ook diensten. In onze winkel krijgt u professionele voorlichting en ondersteuning. Softstar B.V. levert computers, printers, inktpatronen, kopieermachines, etc., etc. tegen de scherpste prijzen. Dit geldt voor ons complete assortiment, of u nu kiest voor een eenvoudige thuiscomputer, laptop of een geavanceerd bedrijfsnetwerk. Softstar levert naast standaard software zoals o.a. Microsoft producten (Windows, Office, etc.)

Wij repareren en installeren computers. Naast standaard computermodellen kunt u bij ons uw computer zelf laten samenstellen. U bepaalt wat er wel en wat niet in uw computer komt. Deze unieke service zorgt ervoor dat u niet méér koopt (betaalt) dan u nodig heeft en dat elke computer op uw wensen is afgestemd. Wanneer u dit wenst wordt uw nieuwe computer bij u thuis gebracht, aangesloten en wordt eventuele software, internetaansluiting, etc. voor u geïnstalleerd.

Onze technische dienst helpt u bij problemen en vragen. Wij verzorgen advies bij het uitzetten van het automatiseringstraject, leggen bekabeling aan, installeren uw netwerk en beheren dit netwerk voor u. Bij de keuze van het type netwerk kunnen wij u ook helpen. Met onze ervaring en kennis bent u verzekerd van een betrouwbare partner.

Kortom, heeft het met automatisering te maken, kom dan naar Softstar. Wij helpen u graag!

Foto's

Softstar B.V. Automatisering, parkeren aan de achterzijde

Softstar Digitotaal Malden in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur
Software

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Softstar Digitotaal Malden


Zwerfkei 1 6581 HN Malden
0243881188 Klik om te bellen