That's IT!


's-Gravenzandseweg 12 2291 PE Wateringen
0174 219 060 Klik om te bellen

Uniek, doe een bod. Bepaal zelf jouw prijs
Ook een fysieke winkel. Kom langs in Wateringen
Gratis verzending vanaf €100,-

Over That's IT!

That’s IT is een premium refurbisher, die sinds het jaar 2000 actief is in de IT-hardwarebranche.

Met een webwinkel én fysieke showroom zijn wij jouw betrouwbare partner voor refurbished IT-apparatuur. Wij helpen vandaag jouw bewuste keuze gemakkelijk maken en zorgen zo samen voor de aarde van morgen.

Elke dag werken wij hard om de beste kwaliteit en uitmuntende klantenservice te leveren. Dit doen we met passie en enthousiasme en dat zien we terug in de vele positieve reacties van onze zakelijke en particuliere klanten.

Wij staan voor de volle 100% achter de kwaliteit van onze producten. Alle door ons verkochte apparatuur ondergaat dermate strikte controles, dat er geen reden is waarom je deze niet aan zou schaffen. Dat gecombineerd met een volledig jaar garantie én een ruime retourperiode van 30 dagen maakt dat we blijkbaar ook jouw vertrouwen waard zijn. Dank daarvoor.

In onze showroom kan je een deel van ons online-assortiment bekijken én aanraken om zo een goed idee te krijgen van wat je van premium refurbished mag verwachten: een grote plus ten opzichte van veel van onze collega’s die hun producten slechts online aanbieden. Tevens zijn er altijd specialisten aanwezig om je te adviseren bij jouw aankoop, waarbij wij uiteraard flexibel aan jouw wensen tegemoet komen.

Daarnaast bieden wij na aanschaf niet alleen garantie op basis van retourzending van het artikel, maar kan je bij problemen altijd bij ons langskomen, waarna onze deskundige technici je vanuit onze professionele technische afdeling kunnen bijstaan.

In onze webwinkel vind je ons volledige assortiment en beding je wellicht nog wat korting via de mogelijkheid om op álles te bieden. Met je keuze voor That’s IT! kies je voor een betrouwbare, duurzame, verantwoordelijke én voordelige koop.

Wij helpen vandaag jouw bewuste keuze gemakkelijk maken en zorgen zo samen voor de aarde van morgen

Foto's

That's IT! showroom Wateringen
That's IT! doet aan inkoop en verkoop van hardware
Visitekaart 2016
That's IT! zeer goed beoordeeld!

That's IT! in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tablets
Thin Clients
Tweedehands computers

Diensten

Gecertificeerd verwijderen van data
Hulp voor uw laptop of computer
Inkoop hardware
Reparatie

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo That's IT!

That's IT!

That's IT!


's-Gravenzandseweg 12 2291 PE Wateringen
0174 219 060 Klik om te bellen