Ultimax


Skagerraklaan 160 3544 RR Utrecht
0610707707 Klik om te bellen

Over Ultimax

Laptop/pc gaat niet meer aan? Laptop/pc valt uit? Het scherm geeft strepen, of werkt helemaal niet meer? Wij bieden een goede en goedkope oplossing.

Wij repareren elk merk, of het nu een A-merk is of een B-merk.

Het is voor ons belangrijk een reparatie betaalbaar te houden, wij kunnen het moederbord repareren in plaats van vervangen.
Onderdelen zoals de southbridge, northbridge of videochip zijn onderdelen die op een moederbord vaak voor de nodige defecten zorgen. Over het algemeen bieden de meeste bedrijven dan een nieuw moederbord aan, dit is vaak een erg dure oplossing.

Dit hoeft niet langer, in meer dan 90% van de gevallen kunnen wij het moederbord repareren door de defecte chips te reflowen of eventueel te vervangen wanneer nodig.

Veel bedrijven "proberen" het op te lossen door middel van de chips te reworken met een verfbrander of ander apparatuur, vaak is dit uitstellen van het probleem, want uiteindelijk komt het weer terug. Wij repareren de moederborden met uiterst precieze en professionele apparatuur, waardoor het geen uitstel meer is, maar een echte reparatie.

Het scheelt honderden euro’s een dergelijke reparatie via ons uit te laten voeren. Het standaard tarief bedraagt €179 inclusief BTW. Dit is inclusief pick-up en return service. Uiteraard betaald u niets wanneer de reparatie niet succesvol is.

Ultimax computers is inmiddels al 10 jaar een bekende naam in de ICT wereld. Service en garantie staan voorop! Ultimax computers levert hard- en software aan zowel particulieren als bedrijven.

Foto's

Ultimax in het kort

Verkoop van

Computers
Games
Randapparatuur
Software
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

Ultimax


Skagerraklaan 160 3544 RR Utrecht
0610707707 Klik om te bellen