van Mensvoort Informatiesystemen


Hoolstraat 8 5391 KM Nuland
0735324142 Klik om te bellen

Over van Mensvoort Informatiesystemen

Door een ervaring van ruim 30 jaren in de Automatisering, hebben we een goede naam opgebouwd en is onze service optimaal . Doordat wij een eigen technische dienst hebben, zijn wij in staat om reparaties ter plekke, of binnen een zeer korte tijd correct uit te voeren. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als u een computer bij ons koopt zal deze 100% getest worden afgeleverd. En bij storingsmeldingen is onze responsetijd zeer kort.
Bij VMI no-nonsense geen valse beloftes maar eerlijke en vakkundige voorlichting. Wij hebben een zeer uitstekende service. En een grote expertise op het gebied van de Automatisering. In ons bedrijf, telefonische verkoop en via email staat een gemotiveerd en zeer deskundig team van medewerkers voor u klaar met een passend advies op maat.
Bij Van Mensvoort komt u door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan onze helpdeskmedewerkers 5 dagen per week telefonisch voor u klaar.

Prijs/prestatie.
De factor kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze uurtarieven zijn zowel prive als zakelijk zeer interessant .

Foto's

van Mensvoort Informatiesystemen in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Servers
Software
Tablets
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Installatie
Microsoft 365
Netwerkbeheer
VoIP

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

van Mensvoort Informatiesystemen


Hoolstraat 8 5391 KM Nuland
0735324142 Klik om te bellen