van Sprundel ICT & Beveiliging


Hooilaan 1 4816 EM Breda
076 204 5556 Klik om te bellen

Over van Sprundel ICT & Beveiliging

Wij doen o.a. computerreparatie en laptop reparatie. Wij lossen computer problemen op zoals een trage laptop of een kapot laptop scherm. Wij bieden ook PC hulp aan huis, of ICT ondersteuning bij u op kantoor.


Wij installeren ook beveiliging. Bang voor inbrekers? Wij installeren de nieuwste 4K camera's met ingebouwd alarmsysteem. Camerabewaking is iets wat wij veel installeren bij particulieren en bedrijven. Ook electrische poorten en deuren.

ICT hulp op afstand bieden wij ook. En vind u het erg om uw documenten en foto's kwijt te raken? Wij zorgen voor een geautomatiseerde cloud backup. Ook adviseren wij u, welke keuzes u het beste kunt maken zoals een laptop repareren of een nieuwe of gebruikte laptop. Voor alles kunt u bij ons terecht.

van Sprundel ICT is opgericht sinds 2011. Al meer dan 1000 laptop reparaties hebben wij uitgevoerd, van o.a. de merken: HP, Dell, Lenovo, Acer, Asus. Al meer dan 500 klanten inmiddels in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Terheijden, Bavel, Ulvenhout. Via mond tot mond reclame, en via Google, krijgen wij veel nieuwe klanten bij dagelijks.

Waarom zijn wij de juiste partij? Als wij u kunnen helpen doen wij dat, als wij weten dat wij de juiste software en hardware kunnen bieden voor uw computer problemen, dan komen wij met de beste adviezen en die kunt u aan ons uitbesteden.

Specialist zijn wij in aanleg van netwerken en wifi. Trage wifi verbinding? Wij lossen dit op met 1 of meerdere wifi versterkers. U heeft geen idee van kanalen en frequenties en weet niet welke apparatuur u het beste kan kopen en op welke plekken in huis/kantoor u deze precies moet plaatsen? Wij weten dit exact en doen dit dagelijks. Wij maken ook gebruik van roaming. Vind u het vervelend als Netflix hapert of uw Zoom meeting vast slaat? Wij lossen dit zo voor u op. Of u nu KPN, Ziggo, Tele2, Caiway heeft.

Foto's

Laptop reparatie Breda
Camera beveiliging
Trage wifi? Wij lossen het op
Sleutel vergeten? Dan maakt u de deur toch open met uw telefoon!
Bang voor inbrekers? Wij maken uw woonhuis veilig

van Sprundel ICT & Beveiliging in het kort

Verkoop van

Computers
Laptops
Onderdelen
Randapparatuur
Software
Tweedehands computers

Diensten

Computerbeheer
Hulp voor uw laptop of computer
Installatie
IP Camera
Microsoft 365
Netwerkbeheer
Reparatie
Webdesign
Webhosting

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Onze locatie

Logo van Sprundel ICT & Beveiliging

van Sprundel ICT & Beveiliging

van Sprundel ICT & Beveiliging


Hooilaan 1 4816 EM Breda
076 204 5556 Klik om te bellen