Terug

Kapotte ventilator?

Elly van Oosterbos

Hallo,

 

Ik heb een HP Pavillion. Als ik hem gebruik wordt hij linksachter erg heet. Ik heb hem nu op vier omgekeerde theelichtjes staan zodat hij wat meer van de ondergrond af staat en dat scheelt wel, maar ik denk dat de ventilator stuk is, of stoffig.Kunt u dit verhelpen en zo ja, wat gaat me dat dan kosten?

 

Met vriendelijke groeten,

E van Oosterbos

Hoogerheide


3 Antwoorden

Antwoord van iT-LAND

We zouden de PC inwendig kunnen schoonmaken (stofvrij). Moederbord, ventilatoren en de voeding wordt schoongeblazen. Daarnaast zouden we ook de koelpasta van de CPU en de grafische kaart vernieuwen. Daar we niet weten welke ventilator er defect is kunnen we daar niet echt een prijs voor geven. Je zou dan echt even langs moeten komen. Beetje afhankelijk van de tijdsduur die er besteed moet worden schat ik in dat het schoonmaken etc tussen de € 15,- en € 25,- gaat kosten. Standaard ventilatoren kosten tussen de € 5,- en € 15,-. Mocht het echt HP specifiek zijn met afwijkende maten, dan kunt u beter even langskomen.


Antwoord van Shape Computers & Reparaties

Toch gewoon ter reparatie inleveren,

kan uitgezocht worden waarom de PC zo warm wordt.

Shape Computers

Poolseweg 117

4818 CC  Breda

076-5 20 30 31


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Elly,

Het ziet er naar uit dat je een warmte probleem heb, dit kan een probleem van de voeding zijn.

 

Op ons service punt te Barendrecht beschikken we over een paar medewerkers die dit voor je kunnen controleren. Je kan de PC daar voor service aanbieden.

 

QuickSpot servicepoint
Tielseweg 4
2994 LG Barendrecht