Terug

Laptop sneller maken?

M. de Korte

Hallo,

Ik heb zojuist een laptop Acer Aspire 122P 4216 4G32 NSS gekocht. 11"6 inch. Hij is voor mijn zoon om te gebruiken voor school, hij wilde graag een kleine zodat hij niet een zwaar pakket hoefde mee te zeulen. Echter, nu blijkt de laptop ontzettend traag te zijn. Is hier iets aan te doen, of kan ik hem beter terug brengen naar de winkel?

Alvast bedankt.

M. De Korte


2 Antwoorden

Antwoord van HenC Computers

deze laptop word met een trage processor geleverd

wil je iets snellers zul je een andere met betere specificaties aan moeten schaffen

groeten HenC Computers


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ik adviseer u om meer geheugen in deze Acer laptop te (laten) plaatsen. Ik heb even voor u nagekeken, er zit 4GB geheugen in deze laptop, met een AMD A4-1250 1GHz processor. Dat is inderdaad geen hele snelle processor, maar meer geheugen kan ook uw laptop al een stuk sneller maken. Er zitten echter 2 geheugenslots in deze Acer laptop, en die zijn allebei al gebruikt (2 x 2GB). U zou een van deze twee, of allebei, kunnen vervangen voor 2 geheugens van 4GB, dan heeft u in totaal 8GB en dan zal uw laptop sneller zijn.

 Verder kan een laptop ook traag worden door software, bijvoorbeeld software waar spyware of malware in verwerkt zit. Pas altijd goed op met gratis software die u online kunt downloaden, daar zit namelijk heel vaak dit soort software in.

 

Met vriendelijke groet,

G. Meertens

Computer Shop Online

www.computershop-online.nl