Terug

Omzetten van xp naar windows 8.1?

j.gorris

Mijn computer heeft xp  wat gaat mij het kosten om deze te voorzien van windows 8  ook alle bestanden overzetten

 

 

M. Vr. Gr j. Gorris

 

 

 


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte J. Gorris.

 

Dit is moeilijk te zeggen, want het ligt er eerst aan of uw computer wel geschikt is voor het nieuwe Windows 8, of 8.1. U geeft aan dat uw computer nu nog gebruik maakt van Windows XP, ik adviseer u sowieso om binnenkort dan uw computer te upgraden, want vanaf 8 April 2014 wordt Windows XP niet meer ondersteunt door Microsoft, dit betekend dat u wel nog gebruik kunt blijven maken van Windows XP, maar dat Microsoft geen updates meer uitbrengt voor Windows XP, hierdoor is uw computer heel kwetsbaar voor hackers, die dan heel makkelijk de gaten in het besturingssysteem kunnen gebruiken om in uw computer in te breken, en zich zo toegang kunnen verschaffen tot uw belangrijke en vertrouwelijke informatie.

 

Wij van Computer Shop Online hebben op internet een webshop, waar u alle nieuwe hardware kunt uitzoeken. Onze webshop is nog in aanbouw, dus er staan nog lang niet alle beschikbare onderdelen op. Ik adviseer u om even contact met ons op te nemen, dan kunnen wij kijken wat voor een computer dat u heeft, en of het op deze computer mogelijk is om het nieuwe Windows 8 (of 8.1) te installeren, en dan kunnen wij u adviseren in de eventuele kosten.

 

U kunt ons vinden op internet, door te gaan naar www.computershop-online.nl, of ons mailen via klantenservice@computershop-online.nl, of u kunt natuurlijk even bellen naar 045-7501835 of 06-40303593, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Computer Shop Online

 


Antwoord van j.gorris

heb inmiddels een nieuwe aangeschaft oude is verniettigt dank voor u antwoord m.vr.gr.jg