Terug

Slechte WIFI verbinding?

Raymond

Beste computerwinkels,

 

Recent verhuisd naar een appartement en onze draadloze modem en routor zijn geplaatst in de meterkast. Deze ligt vlak naast een lift. Wij hebben een heel zwak WIFI signaal. Heb al een sterkere routor laten plaatsen

(Eminent 4542) maar dit heeft ook niet echt veel verbetering opgeleverd. Met andere laptop is zelfs niet eens te werken zo slecht is de verbinding. Met de iPhone is het vrijwel niet te doen via de draadloze netwerk. Aangezien ik een leek ben, maar ik zie dat openbare gebouwen dit wel voor elkaar krijgen om een goed signaal te geven lijkt me dit toch ook niet onmogelijk. Er is dus al een een computerwinkel geweest en bovenstaande routor geplaatst maar is eigenlijk geld in het putje gegooid.

 

Kan iemand mij een goede oplossing hiervoor bieden?

 

Alvast bedankt voor de reaktie.

 

Raymond


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Zijn uw computers ook voorzien van draadloze dual-link adapters die met het 'wireless n' standaard overweg kunnen? Anders heeft zo'n modem niet zo heel veel zin.

De lift zal overigens altijd flink storen. Ik raad persoonlijk onderstaande oplossing aan. 

 

Ps. Voor de iPhone is helaas geen andere oplossing.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mocht bovenstaande het geval al zijn, dan is het het makkelijkst nog om de router door te trekken naar de huiskamer of zoiets.

 

Modem kan wel in de meterkast blijven, en van daaruit een lange netwerk kabel door trekken om daar vervolgens de router aan te sluiten.