Terug

Versterker voor op camping?

E.Parent

Op camping hebben we te weinig bereik door afstand receptie. Hebben jullie een versterker in voorraad?


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte heer Parent,

 

Wat bedoeld u precies met te weing beriek door afstand receptie. Ik denk dat u het bereik bedoelt van het WiFi-netwerk, of wel het draadloze netwerk om bijvoorbeeld gebruik te kunnen maken van de Internet service van de camping. 

 Ik adviseer u om contact op te nemen met de beheerder van de camping, om het bereik te vergroten van zijn WiFi-router(s), door eventueel extenders op verschillende plaatsen op de camping te installeren. Een extender is een signaal versterker. 

Ik vind persoonlijk niet dat u daar zelf voor zou moeten opdraaien, de beheerder van de camping is namelijk de beheerder van zijn WiFi-netwerk, en dan moet de beheerder het ook voor u oplossen als klant zijnde.

 

Wij kunnen WiFi extenders leveren. 

Neemt u eens een kijkje in onze webshop www.computershop-online.nl , de WiFi-extenders staan nog niet vermeld in de webshop, omdat wij nog niet zo lang bestaan, en heel veel artikelen in onze webshop aan het plaatsen zijn, maar helaas nog niet aan WiFi apparatuur toe gekomen. U zou de beheerder van de camping naar ons een mailtje kunnen laten sturen, en dan kunnen wij kijken wat we voor deze beste meneer kunnen betekenen. 

Ons mail adres is info@computershop-online.nl

Hopelijk kunnen we u op deze manier uiteindelijk toch helpen.

 

Met vriendelijke groet,

G.P.M. Meertens

Computer Shop Online

www.computershop-online.nl