Terug

Windows installer werkt niet?

N.L

Ik heb laatst msn geprobeerd te verwijderen en sindsdien loopt mijn computer steeds vast.

 

Elke keer als ik mijn pc opstart begint hij automatisch met het configureren van msn messenger. Maar hier komt geen vooruitgang in. Andere programma's vallen bijna niet te openen. Computer wordt extreem traag. Als ik mijn pc dan weer wil afsluiten krijg ik de melding dat windows installer niet goed functioneert en dat ik contact op moet nemen met ondersteunend personeel. Tevens wordt mijn panda er steeds uit gegooid en weigert mijn pc updates te maken. (voor windows)

 

Op internet stond het advies volledig windows er af te gooien en deze opnieuw te installeren, maar hier heb ik al veel mensen negatief over gehoord. Bijvoorbeeld taffarelen dat de pc helemaal niet meer start... :-S iemand enig idee wat ik hier aan zou kunnen doen of wie ik in kan schakelen om mijn pc te laten maken?


3 Antwoorden

Antwoord van COMPUTERWINKEL PCBAZAR.NL

Geacht heer/mevrouw,

U kunt u pc naar een van ons winkel brengen, Dan kijk wij vrijblijven na, Zoals heb ik sinds 12 jaren vast klanten, wij hope u ook zou worden,

Gooi service is een keer genoeg

 

Met vriendelijk greot,

Super Computers


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Maar misschien ook niet geheel onverstandig even naar het configuratiescherm te gaan --> programma's en onderdelen (bij Vista en Windows 7) en te controleren of ook alle onderdelen van MSN echt verwijderd is, of dat er misschien nog wat is blijven hangen.

En heb je al met je virusscanner gecontroleerd op virussen??

Daarnaast is er ook een optie met Windows een paar dagen terug in de tijd te gaan. Soms wil dit nog wel eens helpen. De instellingen worden dan teruggezet zoals ze dag voordat het probleem is begonnen.

Zou je zelf besluiten de computer opnieuw te installeren, vergeet dan vooral niet backup te maken van al je belangrijke data, want met een schone installatie ben je alles kwijt.

En net zoals hier boven ook al staat, ik weet niet waar u woont, maar u kunt natuurlijk ook altijd even langs komen bij ons om dit even na te laten kijken.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Adres: Pleinweg 92-D 3083 EK Rotterdam Pleinweg 94-A 3083 EK Rotterdam Schieweg 48-A 3039 BD Rotterdam Tel: 010-4803929 Fax:010-4809939